چاپ این صفحه

پیش بینی بازار 1/5 میلیارد دلاری برای الیاف لایوسل

تعداد بازدید : 492
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۵/۲
بر اساس تحقیقات جدید از آن جایی که برندهای پوشاک در حال حرکت به سمت استفاده از الیاف قابل بازیافت و قابل استفاده مجدد پس از چرخه عمر محصول هستند، پیش بینی می شود بازار الیاف لایوسل تا سال 2024 از 5/1 میلیارد دلار تجاوز کند.

به گزارش سرویس ترجمه نساجی امروز، محدودیت های احتمالی رشد این بازار قیمت نسبتا بالای الیاف لایوسل در مقایسه با جایگزین های احتمالی آن می باشد. لایوسل گونه ای از ویسکوز است که از الیاف سلولزی تهیه شده از خمیر حل شونده که به روش ریسندگی درای جت-وت تولید می شوند، تشکیل شده است.


در گزارش آمده است: در طول چند سال اخیر ترندهای مد به سرعت تغییر کرده است و در سال های آینده نیز این روند ادامه خواهد یافت و محرکی برای رشد صنعتی خواهد شد. توسعه فناوری های مدرن و تولید الیاف جدید باعث افزایش استفاده از مواد اولیه ی با کیفیت تر و افزایش میزان تقاضا در بازار الیاف لایوسل شده است. برندهای پوشاک شروع به تمرکز بر روی استفاده از الیاف قابل بازیافت و قابل استفاده مجدد پس از پایان چرخه عمر محصول کرده اند.


به گزارش سرویس ترجمه نساجی امروز، برای استفاده از الیاف پایا در صنایع نساجی و پوشاک یک سری مشوق های دولتی در نظر گرفته شده است. فرایندهای تولیدی زیست سازگار مواد اولیه همچنین به عنوان یک محرک مهم برای گسترش بازار الیاف لایوسل عمل می کنند. به علاوه شبکه های اجتماعی نیز تاثیر چشمگیری بر بخش پوشاک داشته اند که به نوبه خود صنایع نساجی و پوشاک را به طور مثبت تحت تاثیر قرار داده اند.


الیاف لایوسل دارای کاربردهای گسترده ای است از جمله پوشک بچه، منسوجات خانگی، پوشاک، فیلترهای اتومبیل، محصولات جراحی و بسیاری کاربردهای دیگر. بنا بر ادعای این گزارش احتمال دارد به لطف ظهور فناوری های جدید مربوط به بهبود زخم های جراحی، بخش منسوجات پانسمان زخم با سرعت زیادی رشد پیدا کند و در نتیجه ی آن بازار الیاف لایوسل نیز گسترش یابد.


به گزارش سرویس ترجمه نساجی امروز،  در گزارش آمده است: برای تولید منسوجات با کیفیت ممتاز از الیاف سلولزی استفاده می شود که این باعث کمک به بازار الیاف لایوسل شده است. الیاف لایوسل زیست تجزیه پذیر هستند و از سلولز طبیعی پالپ چوب به دست می آیند.

 

پارچه تهیه شده از این الیاف نیز دارای تنفس پذیری طبیعی بوده و قابلیت جذب رطوبت آن از پارچه های پنبه ای بهتر است. علاوه بر آن لایوسل به دلیل خاصیت مدیریت رطوبت خود دارای خواص ضدمیکروبی در طبیعت می باشد. این ویژگی ها مسیرهای رشد جدیدی را برای بازار الیاف لایوسل در زمینه های کاربردی متنوع در سال های آتی ایجاد خواهند کرد.

 

چاپ این صفحه