چاپ این صفحه

بیش از ۳۰ هزار پوشاک مستعمل از سطح بازار در مشهد جمع‌آوری شد

تعداد بازدید : 1454
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۲/۳۰
اجرای طرح جمع‌آوری لباس تاناکورا در مشهد با با کشف نزدیک به ۶ تن پوشاک مستعمل با ارزش بیش از ۳ میلیارد ریال همراه بود.

به گزارش اقتصاد پنهان، در این مرحله از اجرای طرح با مراجعه و بازبینی 20 واحد عرضه‌کننده پوشاک مستعمل قاچاق در سطح عرضه مشهد، نزدیک به 30 هزار انواع لباس تاناکورا جمع‌آوری و ضمن تشکیل 14 فقره پرونده تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان شد.

در این رابطه شش واحد صنفی علاوه بر جمع‌آوری همه پوشاک موجود در آن‌ها توسط اداره نظارت بر اماکن عمومی پلمپ و از سایر فروشندگان تعهد کتبی مبنی بر عدم عرضه لباس تاناکورای خارجی و قاچاق اخذ شد.

بر اساس مصوبه کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خراسان رضوی این اقدام متعاقب اخطارهای متوالی مبنی بر تغییر شغل فروشندگان بدلیل به خطر افتادن سلامت مصرف‌کنندگان، صورت گرفته است که به دلیل عدم توجه برخی فروشندگان نیاز به رصد و برخورد متناوب با متخلفان وجود دارد.

چاپ این صفحه