معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در طرح تکاپو رشتههای زیادی دارای ظرفیت اشتغال هستند.
به گزارش ایسنا، دکتر منصوری با حضور در کارگاه آموزش مهارت تخصصی پوشاک طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار(تکاپو) در مرکز 22 بهمن آموزش فنی و حرفهای لرستان، اظهار کرد: قراردادهای قابل اعتنایی با برندهای شناخته شده منعقد و اتصال با آنان انجام شده است و در صورتی که افراد بتوانند پس از این آموزشها به ایجاد کارگاه و درآمدزایی مناسب دست پیدا کنند با دراختیار گذاشتن مواد اولیه، استانداردها، طرح و الگو به تولید هرچه بیشتر آنان کمک خواهیم کرد.
وی با اشاره به ظرفیت خوب لرستان در زمینه صنعت پوشاک، برای گسترش آن در استان اظهار امیدواری کرد و گفت: با ظرفیت خوبی که صنعت پوشاک برای ایجاد اشتغال دارد و تقاضای بالای محصولات پوشاک در کشور و با توجه به انتخاب نوع محصول مناسب، میتوان در بازهی زمانی سریعتر و کوتاهتری این آموزشها را انجام داد و بیشتر به افزایش تولید، سفارشات و ایجاد اشتغال بپردازیم.
منصوری افزود: در کنار مراکز آموزشی، مراکز اتصال به بازار شکل خواهند گرفت و با استفاده از تجربهی کادر طرح تکاپو در زمینهی سفارشگیری، حضور در بازارهای جهانی و اتصال به برندها نگرانی از بابت بازار برای این تولیدکنندگان وجود نخواهد داشت.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: در طرح تکاپو رشتههای زیادی دارای ظرفیت اشتغال هستند و همزمان ارزش اقتصادی بالایی را ایجاد میکنند و حوزهی فناوری اطلاعات نیز در صورت داشتن ظرفیتهای لازم میتواند یکی از رشتههای اشتغالزای طرح تکاپو در لرستان باشد.
وی اضافه کرد: رشتههایی که در بخش خصوصی دارای بهرهوری سرمایه و نیروی انسانی بالاتری هستند، تقویت شده و در لرستان نیز صنعت زنبورداری پیشروی بسیار خوبی داشته است و همچنین در صنعت کفش و صنایع مکمل مانند صنعت بستهبندی اقداماتی انجام گرفته است.