چاپ این صفحه

نماینده مردم قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ: ۳۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی بشل فعال است

تعداد بازدید : 353
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۵/۲۱
نماینده مردم در مجلس با انتقاد از مدیریت وضع گردشگری و صنعت استان گفت: 30 درصد ظرفیت شهرک صنعتی بشل فعال است.

 عبداله رضیان در نشست خبری، اظهارداشت: قائم‌شهر یک شهر ورزشی است اما از امکانات زیرساختی بسیارکمی در این زمینه برخوردار است که باید با نگاه ویژه به آن نگریسته‌ شود .

 

به گزارش سایت نساجی امروز به نقل از مرور نیوز ، وی رکود صنعت را یکی از مشکلات عمده کشور دانست و افزود: حوزه انتخابیه قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ با توجه به گستردگی حوزه، با چالش‌های جدی مواجه است که می‌توان شهرک‌های صنعتی، نساجی، البرز مرکزی و بشل را جزء دغدغه‌ها دانست .

 

عضو کمیسیون صنعت معدن تجارت، تصریح کرد: در شهرک صنعتی بشل 172 واحدصنعتی وجود دارد که فقط 30 درصد از این ظرفیت فعال است و این درحالیست که باید 20 هزار شغل ایجاد می‌شد اما درحال حاضر فقط 2 هزار نفر در این واحدها اشتغال دارند .

 

رضیان با اظهار تأسف از به تاراج رفتن کارخانه نساجی مازندران، عنوان کرد: سرمایه‌دارانی که نساجی به آنان واگذر شد به این کارخانه خیانت کرده و به تعهدات خود پایبند نبودند و هیچ نظارتی هم بر عملکردشان، صورت نگرفت .

 

این نماینده مجلس، تصریح کرد: سرمایه‌گذار بدون پرداخت هیچ پولی با استفاده از تسهیلات بانکی اقدام به خرید 30 میلیون یورو دستگاه و تجهیزات، کرد که در همان زمان ارزش ریالی این ماشین‌آلات فقط 12 میلیون یورو بوده‌است .

 

وی با تقدیر از عملکرد صادقانه مدیریت جدید کارخانه نساجی مازندران، خاطرنشان کرد: این فرد توانست ضرردهی کارخانه را کاهش داده و دوباره 382 کارگر به کار خود برگردانده شوند، که امیدواریم هرچه زودتر سرمایه‌گذار جدید کار خود را آغاز و دستگاه‌های خریداری شده نصب و راه‌اندازی شوند .

 

نماینده مردم قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ به کارخانه نساجی قائم‌شهر، اشاره کرد و گفت: متأسفانه این کارخانه با قدمت بسیار طولانی، قرار بود به سرمایه‌گذارانی فروخته شود که قصد به تاراج بردن زمین آن را داشتند اما با اجماع کلی، کارخانه نساجی توسط شهرداری خریداری شد تا برای همیشه نساجی قائم‌شهر به مردمانش تعلق داشته‌باشد .

چاپ این صفحه