چاپ این صفحه

جیب پر پول دلالان از واردات کالاهای بی‌کیفیت چینی

تعداد بازدید : 488
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۸/۳
رئیس اتحادیه پوشاک فروشان کرج گفت: با ورود لباس‌های قاچاق‌ که با گونی وارد می‌شوند، با جدیت برخورد می‌شود.

‌میر اسماعیل صدیق  اظهار کرد: طی سال‌های گذشته شاهد ورود لباس‌های قاچاق از کشورهایی مثل چین به‌ کشور هستیم.

 

به گزارش سایت نساجی امروز به نقل از تسنیم، وی ادامه داد:‌ این لباس‌ها اغلب با گونی و به صورت کیلویی وارد می‌شود و یکبار مصرف و بی‌کیفیت بوده هستند.


وی افزود:‌ واردات این کالاها نتیجه‌ای جز بی‌کاری کارگر ایرانی و تعطیلی واحدهای تولیدی داخل را در پی ندارد.


این مسئول توضیح داد: یک تولیدکننده داخلی نمی‌تواند پوشاکی تهیه کند که کیفیت نداشته باشد، چون  در دسترس است و در صورت عدم رضایت مشتری مبنی بر بی‌کیفیت بودن لباس، برای مرجوع کردن به واحد صنفی مراجعه می‌کند.


صدیق افزود: نباید فراموش‌کرد اجناس باکیفیت قیمت بالاتری هم دارد و واحدهای صنفی‌که کالاهای ارزان قیمت و بی‌کیفیت  عرضه می‌کنند، تولیدکنندگان داخلی را به ورشکستگی می‌کشانند.


وی ادامه داد: هر کالایی‌که به این صورت وارد شود و گمرک پرداخت نکند، جمع‌آوری و با آن واحد صنفی برخورد می‌شود.


 رئیس اتحادیه پوشاک فروشان کرج  گفت: از ورود کالاهای بی‌کیفیت چینی فقط دلالان سود می‌برند به همین دلیل با برنامه ریزی‌های صورت‌گرفته با صنعت، معدن وتجارت استان بنا شده با اجرای طرح‌هایی از ورود پوشاک  بی کیفیت چینی جلوگیری شود.

چاپ این صفحه