چاپ این صفحه

سرمایه‌ها به سمت تولید هدایت شود

تعداد بازدید : 696
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
پایگاه خبری اتاق اصناف ایران رییس اتحادیه بنکداران و طاقه فروشان پارچه با انتقاد از هزینه‌های تولید در کشور گفت: مسوولان باید به گونه‌یی برنامه‌ریزی کنند که سرمایه‌ها به سمت تولید هدایت شود نه اینکه به واردات سوق پیدا کند.

 رییس اتحادیه بنکداران و طاقه فروشان پارچه با انتقاد از هزینه‌های تولید در کشور گفت: مسوولان باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که سرمایه‌ها به سمت تولید هدایت شود نه اینکه به واردات سوق پیدا کند.

 

امیر قدیمی نژاد افزود: با حجم عظیمی از وارادات پوشاک از ترکیه و چین مواجه هستیم و همین امر سبب شده تا تولیدکنندگان رغبتی برای خرید پارچه برای تولید نداشته باشند؛ چرا که نرخ تولید در کشور بالاست و توان رقابت با دیگر کشورها را نداریم.

 

به گزارش سایت نساجی امروز به نقل از پایگاه خبری اتاق اصناف ایران  ، او ادامه داد: در حال حاضر در روزهای پایانی سال با کسادی بازار مواجه هستیم و هیچ شور و انگیزه‌ای برای بازاریان وجود ندارد؛ چرا که صنف ما فروش ندارد و دچار رکود شده‌ایم. قدیمی نژاد اظهار کرد: مسوولان و دولت باید ضرورت‌های تولید و اقتصاد کشور را درک کنند و راه را برای وارادات ارزان قیمت ببندند و تولیدکننده را برای تولید تشویق کنند.

 

او تصریح کرد: چنانچه تولیدکنندگان پوشاک به سمت خرید پارچه و تولید روی بیاورند، قطعا چرخه صنعت نساجی به حرکت در خواهد آمد و بازار از رکود نجات پیدا می‌کند.

 

رییس اتحادیه بنکداران و طاقه‌فروشان پارچه تصریح کرد: صنف بنکداران پارچه و طاقه‌فروشان بیش از ۷ هزار عضو داشتند اما به دلیل کسادی در خرید و فروش، برخی از آنها تغییر شغل داده‌اند یا به واردات روی آورده‌اند.

 

قدیمی‌نژاد تصریح کرد: ما بارها به دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت صنعت، معدن و تجارت نامه ارسال و تقاضا کردیم که به هر طریقی که صلاح می‌دانند، جلوی قاچاق پوشاک را بگیرند اما هنوز بطور کامل محقق نشده است بطوری که هنوز هم قاچاق اصلی‌ترین مشکل صنعتگران و تولیدکنندگان است که مجبور می‌شوند هزینه‌های بالای تولید را بپردازند و این پرداخت‌ها در نهایت منجر به افزایش قیمت تولید می‌شود.

چاپ این صفحه