چاپ این صفحه

وصول ۸۶ درصد مالیات‌ها در ۱۱ ماه سال96

تعداد بازدید : 336
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۲/۱۵
معاون سازمان امور مالیاتی گفت:‌ ۸۶ درصد مالیات‌ها در ۱۱ ماه سال‌جاری وصول شده است که رقم آن ۸۰ هزار میلیارد تومان است‌.

نادر جنتی  با اشاره به وصول درآمدهای مالیاتی 11 ماهه امسال اظهار کرد: 80 هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی وصول شده که 45 هزار و 600 میلیارد تومان مالیات مستقیم و 35 هزار و 400 میلیارد تومان نیز مربوط به مالیات بر ارزش‌افزوده است‌.

 

به گزرش سایت نساجی امروز به نقل از فارس، معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در حال حاضر 86 درصد از درآمد مالیات محقق شده و 14 درصد از مالیات عدم تحقق دارد که تلاش می‌کنیم در ماه آخر جبران کنیم‌.

 

وی با بیان اینکه در پایان هر فصل اظهارنامه مالیات بر ارزش‌افزوده از مودیان دریافت می‌شود، تصریح کرد: بنابراین طبیعی است که در برخی ماه‌های سال درآمد این بخش مالیاتی بیشتر از مالیات‌های مستقیم باشد‌. در بخش مالیات‌های مستقیم سالی یک بار اظهارنامه اخذ می‌شود‌.

 

وی در مورد اینکه تفاهمنامه با بانک‌ها برای دریافت اطلاعات حساب‌های بانکی است، گفت: اکثر بانک‌ها تفاهمنامه را امضا کردند و یک بانک ایران- ونزوئلا که در کیش فعالیت دارد، هنوز نهایی نشده است‌. بانک‌های دولتی و خصوصی نیز یا تفاهمنامه را امضا کرده یا در حال نهایی شدن است‌. 


معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی در مورد جزییات تفاهمنامه با بانک‌ها گفت:‌ جزییات آن مربوط به دریافت اطلاعات حساب‌هاست و آنچه طبق قانون خواسته شده را بیان کنند‌. فوریت این است که مانده حساب‌ها و اطلاعات را تا پایان سال به ما بدهند، تا برای رسیدگی و تشخیص مالیات قابل بهره‌برداری باشد‌. امیدوارم این اطلاعات به بررسی اظهارنامه‌های سال 96 مودیان برسد‌. 


معاون مالیات‌های مستقیم سازمان مالیاتی بیان داشت: طبق قانون بانک‌ها باید یک سال پیش، اطلاعات خود را ارائه می‌دادند، ولی بالاخره زیر ساخت‌ها و نرم‌افزارها و ارتباطات این موضوع فراهم نیست‌.

چاپ این صفحه