چاپ این صفحه

14 تولیدکننده پوشاک به برندهای جهانی متصل شد

تعداد بازدید : 459
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۳/۶
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در تامین زنجیره بازار کسب و کار، 14 شرکت تولیدی پوشاک ایرانی به برندهای خارجی متصل شده است.


عیسی منصوری در سمنان با اشاره به لزوم تکمیل زنجیره ارزش کسب و کار از مواد اولیه تا مصرف، افزود: پوشاک یکی از فضاهای مناسب کسب و کار است که بازار مناسب داخلی و خارجی دارد.


وی اظهارداشت: ارزش اقتصادی بازار پوشاک در داخل کشور 14.5 میلیارد دلار است و به میزان بیش از چهار میلیارد دلار واردات می شود، که نشان می دهد تمرکز بر بازار پوشاک می‌تواند پاسخ خوبی بگیرد.


به گزارش سایت نساجی امروز به نقل از ایرنا، وی تاکید کرد: به همین منظور با توجه به بازارهای خوب داخلی، منطقه ای و جهانی، اتصال تولیدکنندگان داخلی به برندهای جهانی از گام هایی بود که در چند ماه اخیر به عنوان تکمیل زنجیره ارزش کسب و کار برداشته شد و نتیجه موفقی داشت که در جریان نوسانات ارز درآمد این 14 شرکت سود خوبی داشت.


معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر این که تمام مراحل برای ایجاد اشتغال در بخش خصوصی رخ می دهد، بیان کرد: ایجاد اشتغال متمرکز بر بخش خصوصی و تعاونی است و دولت نقش روان کننده دارد به ویژه اینکه در ایران فضای کسب و کار آنچنان مساعد نیست.


منصوری بهبود کسب و کار و توانمندسازی متقاضیان کسب و کار را وظیفه دولت ذکر و خاطرنشان کرد: دولت نقش رفع کننده نقص ها در زنجیره فعالیت بخش خصوصی، توانمندسازی و مداخلات نهادی برای بهبود فضای کسب و کار را دارد.


وی تاکید کرد: جریان بهبود فضای کسب و کار بخشی بر عهده وزارت امور اقتصادی و دارایی است و در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بهبود فضای کسب و کار بخش‌هایی که فرصت مهارتی دارند کمک می‌شود و به این ترتیب، مداخله در زنجیره ارزش در تمام بخش ها وجود دارد.


وی زنجیر ارزش فضای کسب و کار را از نقطه ورود مواد اولیه تا حتی بعد از بازار در مصرف ذکر و اضافه کرد: بخش قابل توجهی از تلاش برای کسب و کار در ارایه تسهیلات است که بر عهده بانک هاست.


منصوری با تاکید بر لزوم تمهید بانک ها برای تسهیل در ارایه تسهیلات به افراد دارای شرایط اشتغال، گفت: پاسخگویی سریع باعث می شود طرح های باقابلیت معطل نماند.


معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر این که از سوی دیگر باید توجه داشت که تسهیلات تولید شغل نمی کند، افزود: در هیچ کجای دنیا روندی وجود ندارد که ایجاد اشتغال بر محور تسهیلات باشد.


وی ادامه داد: صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون ، صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک و صندوق بیمه معادن، صندوق های ویژه تسهیلات برای رونق کسب و کار در کشور هستند.


وی با تاکید بر این که نظارت بر روند ایجاد کسب و کار در استان ها بر اساس ایجاد اشتغال است و نه میزان تسهیلات ارایه شده است ، اظهارکرد: تمرکز وزارت تعاون و کار بر برونداد تسهیلات در ایجاد شغل است.


وی با اشاره به نقدی که به روند اشتغالزایی در ایران وجود دارد، بیان کرد: در ایران سهم اشتغال غیر رسمی در حال رشد است در کشور باید حدود 30 درصد باشد ولی اکنون بیش از 50 درصد است و به دلیل اینکه فرد اشتغال‌یافته بیمه نمی شود در آمار اشتغال رسمی به ثبت نمی رسد.


سال 96 دستگاه های اجرایی استان سمنان تعهد ایجاد 10 هزار و 400 شغل را داشتند که موفق به ایجاد 10 و هزار و 700 شغل شدند، سمنان پس از استان مرکزی پایین ترین نرخ بیکاری کشور را دارد.

چاپ این صفحه