چاپ این صفحه

ایتمای تغییرات و تحولات اساسی!

تعداد بازدید : 438
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۵/۱۷
مهندس سعید حقیقی- مشاور خطوط ریسندگی نساجی- اعلام کرد: در ایتمای امسال تقریباً تمام ماشین‌آلات به روز شده بودند و تغییر و تحولات اساسی در اغلب شرکت‌های مطرح بسیار چشمگیر بود.

به گزارش سرویس خبر و گزارش نساجی امروز، مهندس سعید حقیقی- مشاور خطوط ریسندگی نساجی- که در ادوار مختلف نمایشگاه ایتما موفق به بازدید از این رویداد جهانی شده است، گفت: در مقایسه با سه دوره گذشته‌، در ایتمای امسال تقریباً تمام ماشین‌آلات به روز شده بودند و تغییر و تحولات اساسی در اغلب شرکت‌های مطرح بسیار چشمگیر بود. 


وی ادامه داد: در بخش ریسندگی الیاف بلند، شاهد تغییرات تکنولوژیکی شرکت‌ سایدل (Seydel) بودیم، شرکت سنت آندره آ (Sant’Andrea) نیز به روی پاساژهای خود تغییرات قابل توجهی انجام داده بود در گذشته اتولولر به صورت الکترومکانیکی بود و امروز به شکل الکترومگنتی و کاملاً بدون تماس فیزیکی عرضه می‌شود. برای اولین بار ، فینیشر عمودی 28 هد را به بازار عرضه کرده بود در حالی‌که تا پیش از این تمام فینشرهای موجود در بازار 24 هد بود؛ این امر در فعال شدن ظرفیت‌های نهفته تولید نقش موثری ایفا می‌نماید. شرکت‌های سوپربا و وندویل نیز تحولات شگرفی به روی ماشین‌آلات خود اعمال کرده بودند.  


به گفته مهندس حقیقی، شرکت‌های زینسر و اشلافهورث نیز تغییرات قابل توجهی روی رینگ‌ و اتوکنر انجام داده بودند و افزایش چندبرابری سرعت عملکرد دستگاه را به همراه داشت، به طور کلی می‌توان از ایتمای 2019 به‌عنوان نمایشگاه تغییرات و تحولات اساسی یاد کرد.   


این مشاور خطوط ریسندگی یادآور شد: کشورهای اروپایی حضور به مراتب پر رنگ‌تری در ایتما داشتند و هنوز تغییرات فنی و تکنولوژیکی نساجی جهان ابتدا در اروپا عرضه می‌شود. 


وی هدف از حضور در ایتما را مشاهده تغییرات تکنولوژیکی اعلام کرد و به نساجی امروز گفت: به برخی از فعالان بخش ریسندگی کشور پیشنهاد کردم که برای افزایش سرعت و دقت تولید، حداقل یک دستگاه پاساژ خریداری نمایند اما پس از محاسبه ساده متوجه شدیم قیمت آن حدود 2 میلیارد و 210 میلیون تومان است که در شرایط فعلی تقبل چنین هزینه‌ای به هیچ‌وجه منطقی و مقرون به صرفه نیست. ناتوانی در تهیه تکنولوژی‌های مدرن و عدم تخصیص وام جهت واردات ماشین‌آلات ، یک زنگ خطر جدی برای صنایع نساجی ایران است.


مهندس حقیقی اذعان داشت: اغلب غرفه‌داران ایتما تمایل به فروش ماشین‌آلات به ایران داشتند اما بسیاری از آنان یا شرکای آمریکایی دارند و یا ماشین‌آلاتشان می‌تواند مورد استفاده دوگانه قرار گیرد به همین دلیل یک شرکت واسط را معرفی می‌کردند و موردی وجود نداشت که از فروش به ایران استنکاف نمایند، البته شرکت‌های ژاپنی از این موضوع مستثنی هستند زیرا همیشه سخت‌گیرانه‌تر و محتاط‌تر از اروپا و امریکا عمل می‌نمایند و به همین دلیل سال‌های متمادی است شرکت‌هایی مانند موارتا، تویوتا (ماشین ‌آلات بافندگی) و... بازار ایران را ترک کرده‌اند.

 

چاپ این صفحه