چاپ این صفحه

اقدامات لازم برای حفظ سلامت صنایع نساجی اندونزی

تعداد بازدید : 271
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۶/۴
رییس انجمن صنایع نساجی اندونزی اخیرا با توجه به نگرانی های موجود درباره آینده این صنعت که تحت تاثیر جنگ تجاری بین چین و آمریکا قرار گرفته، دولت را وادار کرده است تا برای غلبه بر اثرات احتمالی این جنگ بر اقتصاد اندونزی، استراتژی جدیدی وضع کند. او برای اطمینان از حفظ سلامت صنایع نساجی سه اقدام مهم را پیشنهاد کرده است.

اولین اقدام هوشیاری کامل بازار داخلی نسبت به احتمال تاثیر مخرب جنگ تجاری بر آن است و این امر با اطمینان کامل از این که قوانین مانعی بر سر راه سهامداران صنعتی نیستند، حاصل می شود.

 


به گزارش سرویس اطلاع رسانی نساجی امروز، اقدام دوم گسترش این صنعت و پشت سر گذاشتن بازارهای سنتی و سرمایه گذاری در بازارهای جدید نظیر خاورمیانه، آفریقا و آمریکای لاتین است.

 


سومین اقدام این است که کسب و کارها تا حد ممکن به شیوه ای تهاجمی از دسترسی خود به بازار استفاده کنند.

 


صادرات نساجی اندونزی برای سومین سال پیاپی افزایش یافته است. میزان صادرات در سال های 2015، 2017 و 2018 به ترتیب 3/12، 8/12 و 3/13 میلیون دلار بوده است. احتمال دارد مقدار آن در سال جاری به 15 میلیون دلار هم برسد.


مهم ترین مانعی که بر سر راه صنایع نساجی اندونزی وجود دارد، نیاز به واردات مواد اولیه خام می باشد و بنابراین باید به الیاف ریون تولید شده در داخل کشور توجه بیشتری شود.


کمپانی آسیاپسیفیک ریون(APR) مهم ترین تولیدکننده در عرصه صنایع الیاف سلولزی در اندونزی می باشد.

 

این کمپانی صاحب کشت و کار خود در اندونزی بوده و در نتیجه با تامین مواد اولیه خام نیاز به واردات را از بین می برد. کمپانی APR همچنین پتانسیل صادرات ریون به بازارهای جدید را نیز داراست.


احتمال دارد رقابت برای این کمپانی با وجود افت قیمت محصولات چینی، تنگ تر شود. هرچند که APR می تواند مواد اولیه نیمه تمام را نیز به چین عرضه کند.

چاپ این صفحه