چاپ این صفحه

رئیس هیئت مدیره جامعه متخصصین نساجی ایران: ممنوعیت واردات به نفع صنعت پوشاک نیست

تعداد بازدید : 431
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۶/۱۱
سید محمد مقدسی، با اشاره به ممنوعیت واردات کالای پوشاک به کشور، افزود: انحصار در هر عرصه‌ای، جلوگیری از رشد را به دنبال دارد و معتقدیم واردات پوشاک باید آزاد باشد، اما نظارت بر آن وجود داشته و ضوابطی را بر نحوه واردات اعمال کنند.

رئیس هیئت مدیره جامعه متخصصین نساجی ایران  با تاکید بر اینکه ممنوعیت واردات به نفع صنعت پوشاک نیست، گفت: گران شدن 50 درصدی قیمت پوشاک، یکی از تبعات ممنوعیت واردات است.

 

به گزارش سایت نساجی امروز به نقل از اعتماد آنلاین، سید محمد مقدسی،  با اشاره به ممنوعیت واردات کالای پوشاک به کشور، افزود: انحصار در هر عرصه‌ای، جلوگیری از رشد را به دنبال دارد و معتقدیم واردات پوشاک باید آزاد باشد، اما نظارت بر آن وجود داشته و ضوابطی را بر نحوه واردات اعمال کنند.

 

به گفته او ، بازار مصرف پوشاک کشور سالیانه بین 10 تا 11 میلیارد دلار است و با وجود کاهش چشمگیر واردات قاچاق، پوشاک قاچاق نزدیک به 2.5 میلیارد دلار از بازار را تشکیل می‌دهد.

 

رئیس هیئت مدیره جامعه متخصصین نساجی ایران اظهار داشت: در سال‌های گذشته حجم کالای پوشاک قاچاق بین دو تا سه برابر رقم یاد شده بود.

 

مقدسی ادامه داد:‌ برخی اقلام پوشاک نظیر لباس‌های شب که از کیفیت بالایی برخوردارند، در کشور تولید نمی‌شوند و ناگزیر به واردات آنها هستیم؛ در حالی که وارد نمی‌شوند و اگر در بازار موجودند قاچاق هستند.

 

او اظهار داشت: فراموش نکنیم وقتی واردات با ضابطه و قانونمند باشد، برندها و کالاهای شناسنامه‌دار و باکیفیت وارد کشور می‌شوند که قیمتی مشخص دارند و عرصه را برای رقابت کالاهای مشابه داخلی و ارتقای کیفی شان فراهم می‌کنند.

 

مقدسی تاکید کرد: برای تحقق چنین هدفی، باید به تولیدکننده داخلی از طریق تامین نقدینگی، ارائه مشوق‌های صادراتی و بهبود تعاملات سیاسی و تجاری با سایر کشورها بویژه همسایگان کمک کرد که همه اینها وظیفه دولت است.

 

او  گفت:‌ صنعت نساجی در کنار لوازم خانگی به عنوان یکی از اولویت‌های امسال وزارت صنعت عنوان شده، اما اولویت فقط به معنای جلوگیری از واردات نیست.

 

رئیس هیئت مدیره جامعه متخصصین نساجی ایران خاطرنشان کرد: ‌نزدیک به 500 هزار نفر بطور رسمی در صنعت پوشاک کشور فعالند، اما فضای غیررسمی نیز به همان اندازه وسیع است و دست‌کم نیمی از تولیدات کشور را تولیدات زیرپله ای و بی کیفیت تشکیل می‌دهد.

چاپ این صفحه