چاپ این صفحه

تی‌شرت ۱۶۰ هزار تومانی در بازار محرم

تعداد بازدید : 251
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۶/۱۳
با گرم شدن بازار پوشاک محرم، شاهد فروش اجناسی با قیمت‌های میلیونی در این بازار هستیم که توان خرید آنها از عهده اقشار سطح متوسط و پایین جامعه خارج است اما گشت و گذاری در بازار نشان می‌دهد که اقشار معمولی نیز باید برای خرید یک تی‌شرت معمولی مشکی که یک بار مصرف نباشد‌، بالای ۱۰۰ هزار تومان هزینه کنند.ب

 با آغاز ایام محرم‌، بازار خرید پوشاک مشکی رونق گرفته به طوری که حتی برخی مغازه‌ها در بازار بزرگ تهران تی‌شرت با کیفیت معمولی را با قیمت‌های بالای ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسانند. البته گشت‌وگذاری در بازار نشان می‌دهد که تی شرت مشکی با قیمت‌های متفاوت از ۵۰ تا ۲۵۰ هزار تومان در بازار پانزده خرداد عرضه می‌شود.

 

به گزارش سایت نساجی امروز به نقل از جهان‌صنعت‌نیوز،  اگرچه برخی فروشگاه‌های اینترنتی مدعی هستند که تی‌شرت آستین بلند با جنس نخ پنبه بسیار با کیفیت که بر روی سینه آن عبارت یا سیدالشهدا حک شده را با تخفیف ویژه به قیمت ۲۹ تا ۵۵ هزار تومان عرضه می‌کنند.اما واقعیت این است که با افزایش تقاضا برای خرید البسه مشکی در این ماه، قیمت پوشاک مناسب ایام تاسوعا و عاشورا در برخی موارد باورنکردنی است به طوری که حتی پیراهن‌های مشکی که دارای برند خاص خارجی هستند، با قیمت‌های میلیونی در بازار به فروش می‌رسند.

 

در همین خصوص اخیرا رییس اتحادیه پیراهن‌فروشان و پیراهن‌دوزان اعلام کرد پیراهنی با برند خاص یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسد .با اینکه کاهش قدرت خرید مردم باعث شده بازار پوشاک با رکود مواجه شود اما به دلیل ارادت مردم به ایام محرم به عنوان یکی از سنت‌های قدیمی مسلمانان، خرید پیراهن و تی‌شرت مشکی با رونق همراه شده است.

 

از این رو مغازه‌داران نیز برای اینکه ضرر خود در ماه‌های دیگر را جبران کنند، پوشاک مشکی را این روزها به هر قیمتی که دوست دارند به فروش می‌رسانند.شال و روسری زنانه نیز از جمله مواردی است که طی روزهای اخیر با قیمت‌های عجیب  در بازار به فروش می‌رسد.

 

قیمت یک شال یا روسری مشکی آن هم در بازار بزرگ تهران که محل عرضه اصلی این کالاها به حساب می‌آید، از ۶۰ هزار تومان شروع می‌شود و گاهی تا ۳۰۰ هزار تومان هم ارزش پیدا می‌کند.

 

این در حالی است که تمام اقلام گفته‌شده در مغازه‌های سطح شهر با قیمت‌های متفاوت و با افزایش قیمت چند برابری به فروش می‌رسد. در واقع بازار مناسبت‌های خاص به محلی برای سودجویی برخی عرضه‌کنندگان کالا تبدیل شده است.

چاپ این صفحه