چاپ این صفحه

تقاضا برای الیاف در صنایع نساجی

تعداد بازدید : 280
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۷/۷
میانگین رشد استفاده از الیاف در صنایع نساجی سالانه حدود 4-3 درصد است.

در بحث استفاده از ترکیب الیاف برای تولید محصولات نساجی، پنبه یک لیف مهم و با ارزش به شمار می رود. به گفته مدیر بازرگانی کمپانی لنزینگ، رابرت ون دوکرکوف،  صنایع نساجی پتانسیل مصرف 31 میلیون تن پنبه را دارد.


به گزارش سرویس اطلاع رسانی نساجی امروز، در کنگره ای که اخیرا در شهر زیبای دورن بیرن اتریش برگزار شده بود، افراد تأثیرگذار در عرصه صنعت الیاف نساجی گرد هم آمدند. حدود 700 هیئت از بیش از 30 کشور جهان پیرامون وضعیت صنعت الیاف از نقطه نظر پایایی به بحث و بررسی پرداختند.


در حالی که مصرف جهانی پنبه بر روی 28 میلیون تن ثابت باقی مانده اما هنوز پتانسیل تقاضا برای سه میلیون تن دیگر وجود دارد.

 

دوکرکوف در پاسخ به پرسشی در مورد رقابت بین الیاف بازیافته(نیمه مصنوعی) و الیاف پنبه تاکید داشت که نیاز برای تمامی انواع الیاف در صنایع نساجی وجود دارد. هیچ رقابتی بین پنبه و لایوسل نیست.

 

الیاف لایوسل با ظرفیت تولید 300000 تن در سال باید در تعامل با الیاف پایا قرار بگیرند. کمپانی لنزینگ تا پایان سال 2020 و آغاز به کار کارخانه تولیدی جدید خود در تایلند 100000 تن الیاف لایوسل مازاد مورد نیاز در صنایع نساجی را تولید خواهد کرد. 


به گفته دوکرکوف می توان در تولید محصولات جدید از ترکیبی از پنبه و لایوسل برای بهبود خصوصیاتی نظیر استحکام استفاده کرد.

 

سازمان آمریکایی کاتن اینکورپوریتد نیز در حال ترویج و تبلیغ برای استفاده از ترکیبات غنی پنبه به منظور بهره گیری از مزایای ترکیبات مختلف الیاف می باشد.

 

الیاف لایوسل بر پایه پنبه لنزینگ با نام "REFIBRA™" یکی از موقعیت هایی بوده که در این عرصه ظهور کرده است. امروزه صنایع زیادی از پنبه در هر دو شکل خام و پردازش شده آن برای تولید منسوجات فنی بهره می گیرند.


در پنجاه و هشتمین دوره کنگره سالانه جهانی الیاف دورن بیرن، ضرورت نوآوری و شبکه سازی برای رشد پایدار و مهم تر از همه نیاز فوری به اقتصاد گردشی در این بخش مورد توجه قرار گرفته است.    
 

 

چاپ این صفحه