چاپ این صفحه

اشتیاق شرکت های بین الملل برای فناوری های رنگرزی پایدار

تعداد بازدید : 181
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۷/۷
کمپانی DyeCoo در نمایشگاه مجازی نوآوری های نساجی و پوشاک WTIN که در تاریخ 15 تا 30 اکتبر برگزار می شود، فناوری های رنگرزی پایدار خود در صنعت نساجی را به نمایش خواهد گذاشت.

به گزارش سرویس اطلاع‌رسانی نساجی امروز، کمپانی هلندی دایکو، متخصص در زمینه فناوری رنگرزی با دی اکسید کربن، چهارمین نسل از سیستم های رنگرزی خود را به تایوان ارسال کرده است.


کمپانی عقیده دارد که صادر کردن فناوری های رنگرزی به تایوان نشان دهنده افزایش تقاضا برای روش های تولیدی پایدارتر و اشتیاق شرکت های بین المللی برای فناوری های پایدار هلندی در دوران پاندمی می باشد.
در این دوران بسیاری از تولیدکنندگان در صنعت مد و لباس متحمل ضررهای سنگینی شده اند اما کمپانی دایکو موفق شده تا همچنان تولید و تا اندازه ای ارسال ماشین های رنگرزی خود را ادامه دهد که تا حدی ناشی از مشوق های دولت هلند در این زمینه و افزایش تقاضا برای روش های پایدار در زمان پاندمی بوده است.


ارنست سیویرز، مدیر ارشد فناوری دایکو می گوید: "ماشین های رنگرزی دایکو عرضه کننده فرایندی جدید و پاک در عرصه رنگرزی نخ و منسوجات پلی استری است که همان رنگرزی با دی اکسید کربن فوق بحرانی می باشد. در این فرایند نیازی به مصرف آب و مواد شیمیایی نیست. افزایش اشتیاق شرکت های بین المللی برای به کارگیری روش های جدید رنگرزی تصادفی نمی باشد برای مثال سفارش کمپانی تایوانی نتیجه بیش از هفت سال مذاکره با آن ها بوده است."


در حال حاضر 12 ماشین رنگرزی دایکو در کارخانجات مشتریان در تایلند، ویتنام و تایوان در حال فعالیت است.


در طول دو سال گذشته جایگاه کشورهای شرق آسیا در میان کشورهای آسیایی به عنوان مقصدی برای فناوری های هلندی از پنجم به دوم رسیده است. تایوان اهمیت اهداف توسعه پایدار سازمان ملل و اقتصاد گردشی به عنوان یکی از عناصر توسعه صنعتی در آینده را درک کرده است. 


صنعت مد و پوشاک مسوول تولید 20 درصد از پساب های صنعتی در جهان است که بخش عمده آن نیز ناشی از فرایندهای رنگرزی می باشد. به گزارش سرویس اطلاع‌رسانی نساجی امروز،  دایکو ادعا می کند که ماشین آلات رنگرزی این کمپانی تاثیر مثبتی بر این صنعت داشته است. به عنوان نمونه یکی از ماشین آلات رنگرزی دایکو با رنگرزی 800 تن پلی استر در سال باعث صرفه جویی 32 میلیون لیتر آب می شود ضمن این که نیازی هم به استفاده از مواد شیمیایی نیست.
           

 

چاپ این صفحه