چاپ این صفحه

مشوق‌های صادراتی در مسیر پرداخت

تعداد بازدید : 576
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۹/۲۲
مدیرکل دفتر توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اینکه مشوق های صادراتی در مسیر پرداخت است، گفت: فرایند پرداخت مشوق‌های صادراتی در حال اجرا بوده و صادرکنندگان می توانند بر اساس مفاد بسته حمایت از صادرات غیرنفتی و سرفصل‌های اعلامی و همچنین مندرجات شیوه‌نامه‌های پرداخت مشوق‌های صادراتی نسبت به تکمیل و ارسال مدارک به سازمان توسعه تجارت ایران در تهران و سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت در مراکز استان‌ها مراجعه کنند.

احسان قمری با اشاره به برگزاری منظم کارگروه مشوق‌های صادراتی در سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرد سعی می‌شود در اسرع وقت نسبت به پرداخت مشوق‌های صادراتی اقدام شود.

به گزارش سایت نساجی امروز به نقل از اکسپورتنا، دبیر کارگروه مشوق‌های صادراتی، مسئولیت سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استان‌ها را در این خصوص با اهمیت دانسته و با ذکر این نکته که تجهیز و توسعه زیرساخت‌های صادراتی علی‌الخصوص در استان‌های مرزی مهمترین اولویت سازمان توسعه تجارت ایران در حوزه مشوق‌های صادراتی است، افزود: در صورت توسعه زیرساخت‌های صادراتی در مناطق مرزی، توسعه صادرات به کشورهای همسایه با سرعت بیشتری انجام شده و ضمن کاهش هزینه های حضور صادرکنندگان در بازارهای هدف، نیل به اهداف از پیش تعیین شده با سهولت بیشتری انجام خواهد شد.

چاپ این صفحه