چاپ این صفحه

گسترش همکاری‌های صنایع نساجی ایران و سوئیس

تعداد بازدید : 2740
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۸/۶
گزارشی از برگزاری سمینار تخصصی کمپانی ریتر در تهران


به گزارش سرویس خبر و گزارش نساجی امروز ، به دنبال برگزاری همایش‌های تخصصی شرکت‌های مختلف اروپایی در ایران و معرفی آخرین دستاوردها، تکنولوژی‌ها و ماشین‌آلات بخش‌های مختلف صنایع نساجی، کمپانی ریتر- یکی از سازندگان معتبر ماشین‌آلات ریسندگی- نیز سمینار تخصصی خود را با حضور مدیران و صنعتگران شرکت‌های نساجی در هتل پارسیان اوین برگزار نمود. 

در ابتدا مهندس جهانگیر قرآنی-  معاونت شرکت توان الکترونیک ارژن- ضمن خوشامدگویی به میهمانان، عنوان داشت: کمپانی ریتر، برای چند نسل از متخصصین ریسندگی ایران و جهان ، یک نام آشنا و مترادف با کیفیت اعتماد و مشتری‌مداری است و به جرئت می‌توان گفت در تمام واحدهای ریسندگی پنبه‌ای و الیاف کوتاه ایران، یک خط کامل یا تعدادی از ماشین‌آلات ریتر در حال فعالیت است.


وی ادامه داد: ریتر با تکنولوژی صد درصد سوئیسی، دهه‌های متمادی است که در ایران و جهان حضور دارد و با ارائه منظم خدمات پس از فروش ، مشتریان خود را مورد حمایت قرار می‌دهد. 


به‌گفته مهندس قرآنی، شرکت توان الکترونیک ارژن، مسئولیت بخش سرویس و خدمات پس از فروش ریتر در ایران را برعهده دارد و حدود پنجاه سال است که دفتر آقای مهندس طالقانی عهده‌دار ارائه این خدمات می‌باشد.  

جهانگیر قرآنی


آسیه میر- مدیر بازاریابی و روابط عمومی اتاق بازرگانی ایران و سوئیس- در این همایش عنوان داشت: اتاق بازرگانی ایران و سوئیس یک مجموعه غیرانتفاعی است که یک‌سال از تشکیل آن سپری می‌شود و راه‌اندازی این اتاق نشان‌دهنده روابط دوجانبه و مثبت میان ایران و سوئیس از قرن هفدهم میلادی علی‌رغم تمام موانع اقتصادی و سیاسی در طول تاریخ می‌باشد.
میر با بیان این مطلب که هدف اصلی اتاق، ترکیب تمام تلاش‌ها جهت توسعه، تجدید روابط و به ثمر رساندن آنهاست؛ تصریح کرد: ما به دنبال برترین‌ها برای اعضای هستیم و اتاق یک رویکرد پیشگیرانه به منظور تعیین استراتژی‌های صحیح و اجرای آنها در زمان مناسب اتخاذ می‌‌نماید؛ ضمن این‌که از منافع اعضای خود در ایران و عرصه بین‌المللی از طریق روابط عمومی و ارتباط مستقیم با دولت پشتیبانی می‌کنیم.
مدیر بازاریابی و روابط عمومی اتاق بازرگانی ایران و سوئیس یادآور شد: صنایع نساجی یکی از مهم‌ترین صنایع سوئیس می‌باشد که بخش عمده‌ای از محصولات آن به صادرات اختصاص دارد و علی‌رغم تمام بحران‌ها، سوئیس توانسته جایگاه خود را در بازارهای بین‌المللی حفظ نماید. 
میر عنوان داشت: اتاق بازرگانی ایران و سوئیس تمایل به ارائه راهکارها و کمک‌های لازم جهت گسترش و از سرگیری روابط میان شرکت‌های نساجی ایران و سوئیس دارد و مشارکت منسجم شرکت‌های نساجی هر دو طرف، ما را در جهت پیشبرد این اهداف یاری خواهد نمود.

 

آسیه میر


در ادامه سمینار تخصصی کمپانی ریتر، مارتین بالتن ‌اسپرگر M.Baltensperger- مدیر فروش سابق ایران- ، توماس کوتل T.Kuettel- مدیر فروش آسیا و خاوردور- ، تام R.Thom- مدیر ارشد فروش ریتر- ، جرالد اشتینرG.Steiner - مدیر فروش جدید ایران- و فلیکس هاسلر Felix Hasler - مدیر ارشد بخش سرویس و خدمات پس از فروش ریتر- به بیان مطالبی در مورد ماشین‌های چندلاکنی و شانه، آخرین دستاوردها و تکنولوژی‌های روز این ماشین‌آلات و معرفی خطوط مختلف ریسندگی پرداختند. هم‌چنین گواهی‌نامه کیفیت از سوی کمپانی ریتر به شهریار رفیعی- مدیرعامل شرکت نساجی کاشمر مدرس- اهدا شد.

 

 

 

گزارش تصویری

چاپ این صفحه