چاپ این صفحه

تشکیل مثلت صنعت، دانشگاه و دولت

تعداد بازدید : 1533
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۸/۱۳
دکتر ناصر میرسپاسی- پدر علم مدیریت منابع انسانی- تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و دولت را جهت برقراری ارتباط موثر و بیشتر صنعت و دانشگاه ضروری دانست.

وی در اولین گردهمایی انجمن صنایع پوشاک ایران که با حضور فعالان صنایع پوشاک و مسئولان دولتی در هتل اسپیناس تهران برگزار شد، به لزوم افزایش ارتباط ‌صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: در تمام دانشگاه‌ها، دفتر ارتباط با صنعت راه‌اندازی شده‌است اما همیشه درب آن بسته است! 
میرسپاسی ادامه داد: روابط کارگر و کارفرما را دولت تنظیم می‌کند و به‌این ترتیب مثلث کارگر، کارفرما و دولت شکل گرفته‌است و دولت جهت ممانعت از تضییع حقوق هر دو طرف به تنظیم روابط میان کارگر و کارفرما می‌پردازد؛ برقراری ارتباط موثر صنعت و دانشگاه نیز نیازمند ایجاد چنین مثلثی است به این ترتیب دولت در ایجاد ارتباط میان صنعت و دانشگاه مداخله نماید زیرا تجربه نشان داده که ارتباط مذکور، به‌صورت طبیعی اتفاق نمی‌افتند و باید دولت مداخلاتی داشته باشد.
به‌گفته پدر علم مدیریت منابع انسانی، در این راستا صنعت پوشاک نیز برای اثرگذاری بیشتر باید از حمایت‌ها دولت بهره‌مند شود و به‌ نظر می‌رسد تا دولت در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه، مداخله نکند همچنان شاهد بسته بودن درب‌های دفتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها خواهیم بود.
میرسپاسی ضمن اشاره به دعوت برخی صنایع کشور از مشاورین خارجی، یادآور شد: این در حالی است که دانشگاه‌های ایران دارای مشاورین کارآمد و موثر در حوزه‌های مختلف صنعتی هستند.
وی سپس پیشنهاد تشکیل دفتری در وزارت صنعت، معدن و تجارت را مطرح کرد که این دفتر با بهره‌گیری از مشاوران توانمند به تقویت رابطه صنعت و دانشگاه از طریق مداخله دولت بپردازد. 

 

چاپ این صفحه