چاپ این صفحه

سرپرست دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صمت: برنامه جامع صنعت نساجی باهدف تکمیل زنجیره این صنعت، تدوین می‌شود

تعداد بازدید : 429
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۳/۸
سرپرست دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صمت در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان یزد که با محوریت صنعت نساجی برگزار شد گفت: لازم است برای زنجیره صنعت نساجی برنامه جامع تدوین‌شده و زنجیره صنعت نساجی در استان تکمیل شود.
 

افسانه محرابی با اشاره به این‌که نساجی‌ها مواد اولیه خود را از پتروشیمی‌ها تهیه می‌کنند، گفت: تأمین مواد اولیه، ماشین‌آلات و تأمین نقدینگی سه موضوع مهمی است که می‌تواند پیشرفت تمامی صنایع به‌ویژه صنایع نساجی را رقم بزند.

به گزارش سایت نساجی امروز به نقل از شاتا،  وی با اشاره به سابقه استان یزد درزمینه صنعت نساجی، بیان کرد: اکنون تأمین کل زنجیره نساجی در استان یزد انجام می‌شود و حمایت و همراهی لازم از سوی وزارت صمت انجام خواهد شد.

سرپرست دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صمت ادامه داد: گلوگاه ما درزمینه نساجی، پارچه است که بخشی از آن به‌طور غیررسمی وارد کشور می‌شود، به همین علت لازم است برای زنجیره صنعت نساجی برنامه جامع تدوین شود.

محرابی بابیان این‌که البته واردات رسمی پارچه بیشتر شده است، عنوان کرد: درگذشته میزان واردات غیررسمی پارچه از پوشاک بیشتر بود، اما با اقدامات انجام‌شده از واردات غیررسمی یا همان قاچاق به شکل جدی‌تری جلوگیری می‌شود.

وی تأکید کرد: قطع واردات نیازمند داخلی تأمین پارچه است و همه تلاش خود را خواهیم کرد تا تولید پارچه در کشور افزایش یابد و در کنار آموزش، مباحث مرکز نوآوری، مرکز آزمایشگاهی، تکمیل هنرستان و ... نیز انجام شود.

سرپرست دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صمت همچنین بر بندسازی و ساماندهی واحدهای کوچک نساجی در یزد تأکید کرد و گفت: این مهم باید به‌عنوان یک اولویت مدنظر باشد.

چاپ این صفحه