چاپ این صفحه

سازمان پنبه باید احیا شود

تعداد بازدید : 98
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۴
معاون زراعت وزیر جهادکشاورزی با تاکید بر ضرورت احیای سازمان پنبه در کشور گفت: تا زمانی که سازمان پنبه وجود داشت، شورای‌عالی پنبه حامی منافع تولیدکنندگان پنبه بوده و از تصمیم‌گیری‌های غلط درخصوص صنعت پنبه جلوگیری می‌کرد.


علیرضا مهاجر در سومین همایش بین‌المللی دانش، صنعت و تجارت پنبه که در گرگان برگزار شد، اظهار کرد: اکثر کشورهای دنیا پیشرفت خود را از صنعت نساجی آغاز کرده‌اند و هیچ کشوری به طور مستقیم پیشرفت خود را از صنایعی نظیر فولاد، پتروشیمی و یا هواپیماسازی آغاز نکرده است.

به گزارش سایت نساجی امروز به نقل از ایسنا، وی با اشاره به اینکه کشاورزان در کشت پنبه مختار هستند و اگر کشت این محصول برای آنها صرفه اقتصادی نداشته باشد سراغ محصولات دیگر می‌روند، گفت: کارخانه‌های پنبه پاک‌کنی و ریسندگی و بنکداران بعد از کشاورزان حلقه‌های بعدی صنعت پوشاک هستند و باید منافع همه حلقه‌ها تامین شود در غیر ‌این صورت صنعت پنبه با شکست مواجه خواهد شد.

معاون زراعت وزیر جهادکشاورزی با توضیح اینکه اگر کشور ما یک میلیارد پیراهن و لباس رایگان وارد کند، صنعت پنبه در مدت یک شب نابود خواهد شد، گفت: به بهانه کوچک کردن دولت سازمان پنبه را منحل و با این تصمیم بزرگ‌ترین ضربه به صنعت پنبه کشور وارد شد. مهاجر ارز چند‌نرخی و ارزان قیمت را بزرگ‌ترین دلیل ضعف صنعت پنبه در داخل کشور برشمرد و اضافه کرد: تا زمانی که وارد کردن پنبه و سایر فرآورده‌های این محصول با ارز ارزان‌قیمت وارد شود، تولید‌کننده داخلی توان رقابت با محصولات خارجی را نداشته و محکوم به شکست است. این مقام مسوول با تاکید بر احیای سازمان پنبه در کشور تصریح کرد: در کشور باید تولیدکنندگان پنبه مورد حمایت دولت قرار بگیرند و به جدیدترین تکنولوژی برداشت پنبه مجهز شوند، در غیر ‌این صورت همان بلایی که بر سر صنعت خودرو ما آمده گریبانگیر صنعت پنبه می‌شود.

چاپ این صفحه