
امین مقدم، به ارز چندنرخی و مشکل استهلاک ماشینآلات(خصوصا در صنعت نساجی) بهعنوان دو چالش جدی در بخش تولید کشور اشاره کرد و گفت: «با همه این مشکلات، همین که دولت تلاش دارد به سمت تکنرخیشدن ارز حرکت کند، مساله امیدبخشی است.»
او افزود: «در حوزه نساجی با توجه به اینکه ما سالهاست که با مشکل واردات مواجه هستیم. ناوگان و ماشینآلات نساجی مستهلک شدهاست. با توجه به اینکه تغییرات در صنعت مد و لباس با سرعت زیادی اتفاق میافتد، اگر در کوتاهمدت، نوسازی ماشینآلات، در دستور کار قرار نگیرد، حتما از بازار جهانی عقب میمانیم.»
عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران در ادامه گفت: «کل صادرات نساجی ما حدود ۶۰میلیون دلار است، درحالیکه بنگلادش ۵۱میلیارد دلار و ترکیه ۳۳میلیارد دلار، صادرات پوشاک و نساجی دارند. این آمار نشاندهنده اهمیت بخش نساجی در اقتصاد جهانی است. صنعت نساجی قابلیت ایجاد یکمیلیون شغل در کشور را دارد و اگر دولت توجه بیشتری به این صنعت داشتهباشد، میتوان شاهد توسعه صادرات در این بخش باشیم.» این فعال اقتصادی تاکید کرد: « مهمترین اولویت دولت، باید نوسازی زیرساختهای بخش تولید کشور باشد.»