چاپ این صفحه

کلسان؛ الیاف به دست آمده از جلبک دریایی

تعداد بازدید : 46
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۱۵
در هنگام تشریح جلبک دریایی بیشتر لغزندگی و لزج بودن این گیاه به ذهن می آید تا نرمی، صافی و راحتی آن اما کمپانی کیل لبز که پیشتر با نام آلجی نیت و خالق الیاف Kelsun™شناخته می شد، موفق به توسعه فرایندی شده که با استفاده از آن آلجینات-بیوپلیمر موجود در جلبک دریایی-را به الیاف نساجی دوستدار محیط زیست تبدیل می کند.

به گزارش سرویس اطلاع‌رسانی نساجی امروز،  به گفته کیل لبز این الیاف که جایگزینی کاربردی برای الیاف متداول به شمار می روند می توانند کاربردهای متنوعی در بخش های مختلف صنعت نساجی داشته باشند.

کمپانی کیل لبز توسط دو دانشجو با نام های تسا کالاگان و الکس گوسیفسکی تاسیس شده است. آن ها قصد داشتند تا با استفاده از ضایعات موجود در صنعت مد به ماده اولیه ای دست پیدا کنند که تا حد امکان زیست سازگار باشد. الیاف کلسان صددرصد زیست پایه بوده و همچنین در پساب ها قابل تجزیه زیستی می باشد. جلبک دریایی مورد استفاده در تولید این الیاف نیز به شیوه ای مسئولانه تامین می شود.

کیل لبز پس از سال ها فعالیت خوشحال است تا رونمایی از نخستین محصول تجاری خود یعنی الیاف کلسان را اعلام کند. پیراهن های مردانه ضخیم یونیورسالکلسان با همکاری کمپانی پوشاک اوترنون واقع در کالورسیتی، کالیفرینا تولید شده است. پارچه این لباس حاوی 30 درصد کلسان/70 درصد پنبه ROC™ است که باعث می شود ظاهر، زیردست و عملکرد این پیراهن ها مشابه پیراهن های یونیورسال اوریجینال که در خط تولید پیراهن های اوترنون تولید می شود، باشد.

کمپانی اوترنون توسط کلی اسلتر، موج سوار حرفه ای و جان مور، مدیر نوآوری و با تعهد به انتخاب های پایدار تاسیس شده است. تمرکز این برند بر روی مواد اولیه با کیفیت و بالا و دارای منابع مسئولانه از جمله الیاف ارگانیک، بازیافتی و بازیابی شده و مواد اولیه زیست پایه می باشد.

اسلتر می گوید: "پیراهن های ضخیم یکی از نخستین محصولات ما بوده و همیشه یکی از لباس های مورد علاقه من خواهد بود. از ابتدا برای من مهم بود تا پیراهنی را طراحی و تولید کنم که دارای کیفیت بالا بوده و از مواد اولیه پایدار تهیه شده باشد و همچنین دارای زیردست نرم قدیمی خود باشد. ده سال از نخستین باری که این محصول را تولید کرده ایم می گذرد و خوشحالیم از این که با همکاری کمپانی کیل لبز نسل جدید این پیراهن ها را با استفاده از الیاف کلسان که از جلبک دریایی به دست می آید و صددرصد زیست پایه می باشد، تولید و عرضه کرده ایم. همکاری با تامین کنندگانی که عشق ما به اقیانوس را به اشتراک می گذارند یک همکاری عالی برای شرکت است."

کالاگان، موسس و مدیرعامل کیل لبز نیز گفت: "خوشحالیم از این که شراکت خود را با اوترنون برای عرضه نخستین محصول تجاری از الیاف کلسان اعلام کنیم. ما در کیل لبز عمیقا به تعهدات خود برای بهره گیری از پتانسیل اقیانوس ها برای خلق محصولات بهتر برای انسان ها و سیاره زمین پایبند هستیم. چیزی نمی تواند بهتر از همکاری با برندی نظیر اوترنون که تعهد ما به ساختن دنیایی بهتر و عشقمان به دریا را به اشتراک می گذارد، باشد."

 

چاپ این صفحه